شرفی: انگیزه استقلالی‌ها برای برد بیشتر است

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۳۰۵۲۹۹ سایت خوان

مربی پیشین تیم ملی فوتبال کشورمان گفت: من فکر می‌کنم فردا شاهد بازی جذابی بین پرسپولیس و استقلال خواهیم بود و این مسابقه ارزش دیدن را دارد.

اصغر شرفی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم در مورد دربی تهران که فردا (پنجشنبه) برگزار خواهد شد، گفت: دربی در فوتبال هر کشوری شرایط خاص خودش را دارد و این مسابقه در ایران هم بسیار حساس است. نتیجه بازی ربطی به این ندارد که دو تیم چه شرایطی دارند و همه چیز در زمین مسابقه مشخص می‌شود. برد در دربی اندازه ۱۰ امتیاز برای هر دو تیم ارزش دارد و شانس تیمی برای پیروزی بیشتر است که در زمین مسابقه روحیه بیشتری داشته باشد.

مربی پیشین تیم ملی فوتبال کشورمان در ادامه افزود: استقلال یک مقدار زخمی است و پرسپولیس هم مشکلات خاص خودش را دارد. من فکر می‌کنم شاهد بازی جذابی خواهیم بود و این مسابقه ارزش دیدن را دارد. ما هم می‌توانیم فوتبال ببینیم و هم می‌توانیم شاهد زد و خورد باشیم!

وی در مورد پیش‌بینی‌اش از نتیجه دربی اظهار داشت: من زیاد اهل پیش‌بینی نیستم، اما معتقدم که انگیزه استقلال برای برد بیشتر از پرسپولیس است. به‌هرحال خیلی‌ها شانس پرسپولیس را بیشتر می‌دانند و این موضوع به بازیکنان استقلال انگیزه می‌دهد که از اعتبارشان دفاع کنند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن