به گزارش ایسنا، این نویسنده درباره این مجموعه داستان گفت: راویان داستان‌های «کاج‌های زرد» اغلب انسان‌هایی هستند که در مواجهه با یک موقعیت خاص مجبور به تصمیم‌گیری می‌شوند و البته گاهی این موقعیت‌ها هستند که تصمیم آدم‌ها را دچار خلل می‌کنند و آن‌ها مجبورند به آن چیزی تن بدهند که شاید خودشان به انجامش خیلی تمایل ندارند. آدم‌های این قصه‌ها با این‌که ممکن است تنها نباشند اما وجه «تنهایی» آن‌ها پررنگ‌تر از وجه «اجتماعی» زندگی‌شان است.

او افزود: در این مجموعه مانند مجموعه قبلی‌ام «شاباجی خانم» نیم‌نگاهی هم به مسائل اجتماعی و حوادث پیرامون آن مثل مهاجرت، خرافات، اعدام و ... داشته‌ام. این مجموعه داستان مجوز انتشار گرفته و قرار است توسط نشر «آگه» و با همکاری نشر «بان» در پاییز ۹۶ منتشر شود. این کتاب شامل هشت داستان است که در ۹۷ صفحه و با قیمت ۸۰۰۰ تومان زیر چاپ است.

بخشی از داستان« شولا» از این مجموعه: «هیچ کدام از لامپ‌های تزئینی روی بنا درست کار نمی‌کرد، بارها سیم‌کشی‌ها را چک کردیم. لامپ‌ها فقط یک روز روشن می‌ماندند و بعد ساعت یازده همان شب خاموش می‌شدند. من تازه بعد از سه سال این موضوع را فهمیدم، وقتی روز اول یک برقکار آوردم تا سیم‌کشی کل ساختمان را وارسی کند دیدم که همسایه‌ها چطور بهم نیشخند زدند. لابد انتظار داشتند که تا به حال من فهمیده باشم که عوض کردن لامپ چاره کار نیست. اما من نفهمیده بودم. کلا آدم بی‌دقتی هستم. شاید به‌خاطر همین نفهمیده بودم یا شاید اصلا برایم مهم نبود که چرا چراغ‌ها درست کار نمی‌کند. ولی حالا که مسئولیتش گردنم بود حس می‌کردم باید دقتم را بیشتر کنم، اما طرح عوض کردن سیم‌کشی و راست و ریست کردن لامپ‌ها با شکست مواجه شد. به‌هرحال باید درست می‌شد، حتما یک برقکار در این شهر بود که می‌توانست مشکل را پیدا کند و این موضوع واقعا آنقدر کوچک و بی‌اهمیت بود که نمی‌شد به راحتی از آن گذشت.»

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.