قرارداد خرید ۲۰ فروند هواپیمای ATR نهایی شد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۲۹۸۷۴۹ سایت خوان

مدیر عامل هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) گفت: تعداد هواپیماهای ATR براساس قرارداد امضا شده با شرکت های سازنده و برنامه ریزی های انجام شده به ۲۰ فروند خواهد رسید.

به گزارش ایرنا، فرزانه شرفبابی در نشست با استاندار هرمزگان و جمعی از نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی اظهار امیدواری کرد: این برنامه تا پایان سال ۲۰۱۸ میلادی محقق شود.

وی ادامه داد: این هواپیماها در تمام مناطق کشور برای پروازهای استانی و منطقه ای به کار گرفته می شود که این کار از جنوب کشور و شهر بندرعباس با ۲ فروند هواپیما آغاز شده است.

وی اضافه کرد: این هواپیماها، پروازهای منطقه ای مانند بندرعباس به دبی، مسقط و سایر شهرهای حوزه خلیج فارس متناسب با نیاز و تقاضا را هم انجام می دهند.

مدیرعامل هواپیمایی جمهوری اسلامی ابراز داشت: این پروازها برای خدمات رسانی به تمام کشور، ارتقاء خدمات رسانی به مردم، انجام پروازهای بدون تاخیر و با کیفیت برقرار شده است.

دو فروند هواپیمای ATR دیروز و امروز در فرودگاه بندرعباس بر زمین نشست و با سفر استاندار هرمزگان به بندرلنگه، اولین پرواز درون استانی این هواپیماها برقرار شد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن