آمریکا در برجام گربه می‌رقصاند!

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۲۹۶۹۶۵ سایت خوان

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نهم گفت: غرب به جای عمل به تعهدات خود در برجام گربه رقصانی می‌کند.

به گزارش خبرگزاری فارس، محمد حسن آصفری اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران در برجام به تعهدات خود پایبند بوده و به همه دنیا ثابت کرد که به دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و سلاح هسته‌ای در استراتژی ایران جایی ندارد.

وی تصریح کرد: ملت ایران از تمدن کهن هزار ساله برخوردار بوده و با هیچ کشوری جنگ ندارند و این در حالی است که سلاح هسته‌ای آمریکا و رژیم صهیونیستی بزرگ‌ترین تهدید برای جهان محسوب می‌شود.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نهم خاطرنشان کرد: پذیرش «ان پی تی» توسط ایران نشأت گرفته از حسن نیت ایران بوده و نشان می‌دهد که ایرانیان به دنبال سلاح هسته‌ای نیستند.

آصفری با بیان اینکه مذاکره ایران با ۶ کشور قدرتمند دنیا و اعطای امتیازات بسیار به طرف مقابل بیانگر اعتماد ایران به غرب و پایبندی به برجام بود، تأکید کرد: امروز که غرب باید به تعهدات خود عمل و تحریم‌ها را برطرف کند، گربه رقصانی کرده و مسائلی را مطرح می‌کند که هیچ ارتباطی با برجام ندارد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نهم توضیح داد: پرونده برجام نقشه راهی برای کشورهای دیگر خواهد بود که متوجه بدعهدی آمریکا شده و به غرب و آمریکا اعتماد نکنند؛ عدم پایبندی غرب نسبت به برجام کارنامه عملکرد آنان را سیاه‌تر از گذشته خواهد کرد.

وی با اشاره به اینکه مطرح کردن مسائل موشکی و برجام‌های دو و سه قابل اقدام نیست، ادامه داد: غرب باید متوجه باشد که ایران حاضر نیست در زمینه مسائل موشکی و از این قبیل موارد با کشورهای غربی مذاکره کند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس دوره نهم افزود: اگر غربی‌ها به تعهدات خود عمل نکنند و نقض برجام توسط آمریکا ادامه داشته باشد قطعاً ایران فعالیت هسته‌ای خود را مجدداً آغاز می‌کند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن