تهدیدهای عمده اقتصاد جهان از دیدگاه بانک جهانی
بانک جهانی سه مورد از تهدیدهای عمده برای اقتصاد جهان را اعلام کرد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان و به نقل از خبرگزاری فرانسه، بانک جهانی اعلام کرد بحران کره شمالی، خروج انگلیس از اتحادیه اروپا و سیاست حمایت گرایی اقتصادی آمریکا، تهدیدهایی برای اقتصاد جهان هستند.
سودهیر شتی، اقتصاددان ارشد بخش آسیایی بانک جهانی امروز اعلام کرد، افزایش تنشها بر سر برنامه هستهای و موشکی کره شمالی تهدیدی برای رشد اقتصادی آسیا است.
بانک جهانی در گزارش تازه خود پیش بینی کرد تولید ناخالص داخلی کشورهای جنوب شرق آسیا و منطقه اقیانوسیه امسال به شش ممیز چهار دهم درصد و سال آینده به شش ممیز یک دهم درصد و در سال 2019 نیز به شش ممیز یک دهم درصد برسد.
این پیش بینی ها از پیش بینی هایی که همین بانک ماه آوریل درباره رشد اقتصادی کشورهای منطقه جنوب شرق آسیا انجام داده بود اندکی بیشتر است.
سودهیر شتی افزود: توسعه در کشورهای جنوب شرق آسیا و اقیانوسیه در مقایسه با دیگر مناطق در حال توسعه خیلی بهتر است و این روند رشد، در سال های آینده نیز ادامه خواهد یافت.
او افزود: علت رشد اقتصادی بالای کشورهای جنوب شرق آسیا و اقیانوسیه این است که هم شرایط و فضای خارجی برای این کشورها مساعد است و هم تقاضای داخلی در این کشورها بالاست.
اما ادامه تنش بر سر آزمایش های هسته ای و موشکی کره شمالی و بحرانی که در این خصوص میان این کشور و آمریکا به وجود آمده است بر حجم داد و ستدهای بازرگانی و خدماتی میان کشورهای جنوب شرق آسیا و اقیانوسیه و دسترسی به تامین مالی های خارجی بر رشد اقتصادی تاثیر منفی داشته است.
این اقتصاددان افزود: اگر این تنش به همین منوال ادامه یابد باعث فرار سرمایه ها از منطقه، افزایش هزینه استقراض و افزایش نرخ سود بانکی خواهد شد.
سودهیر در ادامه به اجرای سیاست حمایت گرایی در آمریکا پرداخت که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا مبتکر آن است و در همین باره گفت: سیاست حمایت گرایی در آمریکا و پیامدهای منفی خروج انگلیس از اتحادیه اروپا دو عامل دیگر تهدید کننده رشد اقتصادی در جهان هستند.
بانک جهانی در گزارش تازه خود درباره چشم انداز اقتصاد چین پیش بینی کرده است که رشد اقتصادی این کشور امسال به شش ممیز هفت دهم درصد ، سال آینده به شش ممیز چهار دهم درصد و سال 2019 نیز به شش ممیز سه دهم درصد خواهد رسید.
تولید ناخالص داخلی پنج اقتصاد بزرگ منطقه جنوب شرقی آسیا و اقیانوسیه نیز قرار است امسال به پنج ممیز یک دهم درصد، سال آینده به پنج ممیز دو دهم درصد و سال 2019 نیز به پنج ممیز دو دهم درصد برسد. این میزان رشد اقتصادی، از ارقامی که بانک جهانی در گزارش پیشین خود برای اقتصادهای این منطقه پیش بینی کرده بود اندکی بیشتر است.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
ارسال نظر