آمار مصدومین حادثه انفجار گاز در قم ؟
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: انفجار گاز در مسافرخانه ای در اطراف حرم حضرت معصومه موجب تخریب بخش های زیادی از این مسافرخانه ۲ طبقه شده تا کنون ۱۴ مصدوم و ۲ فوتی برجای گذاشته است.
به گزارش ایرنا، محمدرضا مظفری درگفت وگو با ایرنا افزود: در پی این انفجار تا کنون ۱۴ نفر توسط تیم های امدادی اورژانس ۱۱۵ قم به بیمارستان منتقل و متاسفانه ۲ زائر که هر دو خانم هستند جان خود را در این حادثه از دست دادند.
وی ادامه داد: نیروی های امدادی که اورژانس از لحظات اول در منطقه حضور و به حاثه دیدگان خدمات ارائه کرده اند ضمن اینکه علاوه بر اعزام ۷ آمبولانس به محل حادثه، نیروهای امدادی کمکی نیز به محل اعزام شده و در حال انتقال مصدومان به بیمارستان هستند.
در این انفجار که حوالی ساعت ۱۲:۵۰ در یک واحد اقامتی ۲ طبقه در نزدیکی حرم حضرت معصومه(س) به وقوع پیوست.
به گزارش خبرنگار ایرنا از محل حادثه، اهتمام نیروهای امدادی در محل حادثه معطوف به آواربرداری و خارج کردن مصدومان احتمالی این حادثه است.
دستگاه های سنگین آوربرداری برای تسریع در این امر به محل حادثه اعزام شدند.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.