ماکرون:می‌خواهیم رابط ایران وآمریکا باشیم

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۲۶۱۵۴۵ سایت-خوان

رئیس‌جمهور فرانسه گفت پاریس می‌خواهد در موضوع سوریه رابط ایران و آمریکا باشد.

به گزارش انتخاب، به نقل از رویترز، «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه چهارشنبه شب توافق هسته‌ای با ایران را ناکافی خواند و در عین حال گفت پاریس تلاش می‌کند تا دولت آمریکا را به ادامه حضور در برجام متقاعد کند.

وی با وجود تأکید بر لزوم پایبندی به توافق هسته‌ای، گفت: «آیا این توافق کافی است؟ نه، نیست.»

ماکرون افزود: «با توجه به تحولات وضعیت منطقه و فشار فزاینده‌ای که ایران به منطقه وارد می‌کند و با توجه به... فعالیت رو به گسترش ایران در زمینه موشک‌های بالستیک.»

به گزارش فارس، رئیس‌جمهور فرانسه هرچند بارها گفته است که جایگزینی برای توافق سال ۲۰۱۵ ایران و گروه ۱+۵ وجود ندارد، اما باید برای محدود کردن فعالیت موشکی ایران و تمدید محدودیت‌های برجام بر غنی‌سازی ایران برای دوران پس از سال ۲۰۲۵، با ایران گفت‌وگو کرد.

ماکرون در بخش دیگری از صحبت‌های روز چهارشنبه‌اش، به خبرنگاران گفت پاریس مایل به عنوان میانجی میان ایران و آمریکا برای حل بحران سوریه عمل کند.

به نوشته روزنامه «نیویورک تایمز»، وی گفت: «اگر مسئله سوریه را گرد میز با ایران حل نکنیم، آن وقت پاسخ موثری نخواهیم داشت، چراکه امروز ایران جزو قدرت‌هایی است که در میدان نفوذ دارد.»

او با بیان اینکه مواضع ضدایرانی آمریکا موجب شده تا روند مذاکرات صلح سوریه مختل شود، گفت پاریس می‌خواهد با ایجاد یک گروه تماس، بین ایران و آمریکا میانجیگری کند.

ماکرون گفت: «خواستار این گروه تماس هستیم تا سازمان ملل و فرانسه بتوانند به رابط با ایران، عمل کنند.»

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن