ورود وزیر ورزش به حاشیه‌ های استقلال

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۲۶۱۲۰۳ سایت-خوان

مدیرعامل استقلال و یک عضو هیات مدیره باشگاه به دیدار سلطانی‌فر رفتند.

به گزارش ایسنا، پس از اتفاقات رخ داده در برنامه نود و افشاگری‌های صورت گرفته از سوی ملکی، عضو هیات مدیره باشگاه استقلال، امروز (چهارشنبه) رضا افتخاری و اکبر عباسی‌ملکی، مدیرعامل و عضو هیات مدیره باشگاه استقلال برای بررسی آخرین تحولات باشگاه استقلال، برای دیدار با سلطانی‌فر، به وزارت ورزش و جوانان رفته‌اند و در جلسه با وزیر شرکت کرده‌اند.


این روزها اتفاقات عجیبی در استقلال تهران در حال رخ دادن است. اوج بی‌برنامگی و بی‌نظمی در این باشگاه در برنامه این هفته ۹۰ رونمایی شد. جایی که اعضای هیات مدیره و سرمربی برای اثبات ادعاهای خود مقابل هم قرار گرفتند.

اکنون وزارت ورزش به عنوان رییس مجمع باشگاه استقلال تهران احتمالا به دنبال بررسی این اتفاقات و تحلیل دلایل افت این تیم است و شاید بزودی تغییراتی را در راس هیات مدیره و مدیریت این باشگاه رقم بزند تا هماهنگی مدیریتی بیشتری بین کادرفنی و مدیریت برقرار شود و حاشیه‌های این باشگاه پرطرفدار رو به خاموشی بگذارد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن