جمع‌آوری ضربتی کودکان کار مشکل دارد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۲۶۰۶۰۰ سایت-خوان

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه طرح ضربتی جمع‌آوری کودکان کار و خیابان با مشکلاتی همراه است، گفت:‌ هفته آینده جلساتی در این رابطه تشکیل خواهد شد تا اقدام سازمان یافته‌ای در این خصوص انجام شود.

به گزارش ایلنا،‌ علی ربیعی (وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی) در پاسخ به سوالی مبنی درباره طرح ضربتی جمع‌آوری کودکان کار و خیابان بیان داشت: این طرح مشکلاتی دارد در هفته آینده جلساتی در این رابطه تشکیل خواهد شد تا اقدام سازمان یافته‌ای در این خصوص انجام شود.

وی افزود: در هفته آینده شورای کودکان کار تشکیل خواهد شد و طبق آن کودکانی که مورد سوءاستفاده قرار می‌گیرند و یا پدر و مادر ندارند، در مراکز بهزیستی نگهداری خواهند شد.

وزیر کار تاکید کرد که کسانی که از کودکان سوءاستفاده می‌کنند نیز به قوه قضاییه معرفی خواهند شد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: کودکانی که پدر و مادر دارند نیز تحت نظر مددکار به خانه‌های خود منتقل می‌شوند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن