اسد: اجازه تخریب سوریه را نمی‏‌دهیم

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۲۶۰۲۰۵ سایت-خوان

رئیس جمهور سوریه در دیدار با جوانان مسیحی سریانی سوریه اعلام کرد که برخی‎ها مسیحیت را در منطقه ما با هدف تقسیم آن به دولت‎های طایفه‎ای و دینی هدف قرار می‌دهند تا وجود دولت یهودی در فلسطین اشغالی مشروعیت پیدا کند.

به گزارش خبرگزاری فارس، رئیس جمهور سوریه امروز با تعدادی از جوانان اقلیت قوم مسیحی سریانی سوریه با حضور اسقف انطاکیه و ارتودکس و تعدادی کشیش دیدار کرد.

بشار اسد گفت: مسیحی‎های سوریه میهمان نیستند، بلکه شهروند درجه یک محسوب می شوند و بدون آنها سرزمین سوریه وجود نخواهد داشت.

رئیس جمهور سوریه افزود: برخی‎ها مسیحیت را در منطقه ما با هدف تقسیم آن به دولت‎های طایفه‎ای و دینی هدف قرار می دهند تا وجود دولت یهودی در فلسطین اشغالی مشروعیت پیدا کند.

وی تاکید کرد که تلاش‌ها برای فشار به مسیحیان شکست خورد و همین مساله باعث شد که دشمنان ما با افراطی خواندن مسلمانان، مسیحیان را هدف قرار دادند و تفکری ایجاد کنند که با هیچ یک از تفکرات دینی سازگاری ندارد.

بشار اسد تصریح کرد: ما به عنوان شهروندان سوری به هیچ کس اجازه نداده و نخواهیم داد که کشور ما را تخریب کند.

رئیس‌جمهور سوریه پیش از این دیدار با یک هیأت پارلمانی ایتالیایی دیدار کرد و در آن اعلام کرد که برخی کشورهای غربی همچنان از تروریسم در سوریه به صورت مستقیم یا غیرمستقیم حمایت می‌کنند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن