استقلال و منصوریان در انتهای جدول لیگ
با گذشته ۵ هفته از رقابتهای لیگ برتر نتایج کسب شده منجر به کورس پارس جنوبی جم و پرسپولیس برای صدرنشینی شده و استقلال هم با نتایج ضعیفی که کسب کرده بالاتر از گسترش فولاد تبریز در جایگاه پانزدهم قرار دارد.
به گزارش ایلنا، با پیگیری رقابتهای هفته پنجم لیگ برتر فوتبال ایران تغییرات جدیدی در جدول رده بندی ایجاد شود.
در روز اول هفته پنجم استقلال برابر پدیده مشهد شکست خورد، تراکتورسازی به یک برد شیرین در تهران برابر سایپا و شاگردان علی دایی دست یافت، سپیدرود نیز توانست سپاهان را در اصفهان متوقف کند و ذوب آهن نیز صنعت نفت را در آبادان شکست دهد.
در روز دوم نفت تهران با گل عیسی آل کثیر در دقایق پایانی برابر سیاه جامگان به تساوی رسید. اولین پیروزی پیکان در لیگ برتر برابر فولاد خوزستان رقم خورد. پارس جنوبی جم هم با شکست استقلال خوزستان در ادامه روند خوبش با توجه به تعویق دیدار پرسپولیس برابر گسترش فولاد تبریز به صدر جدول رسید.
پرسپولیس تهران با سه گل فرشاد احمدزاده، علی علیپور و مهدی طارمی به برتری سه بر صفر مقابل گسترش فولاد تبریز دست پیدا کرد تا به صدر جدول برسد.
استقلال تهران با نتایجی که کسب کرده و به لطف شکست گسترش فولاد تبریز در جایگاه پانزدهم باقی ماند و پرسپولیس تهران هم با توقف پارس جنوبی جم به صدر جدول رسید.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.