آمریکا نسبت به وضعیت روهینگیا ابراز نگرانی کرد
وزارت خارجه آمریکا طی بیانیه ای نسبت به آواره شدن ۲۷۰ هزار نفر از روهینگیا ابراز نگرانی کرد.
به گزارش فارس، وزارت خارجه آمریکا در بیانیه ای نسبت به وضعیت روهینگیا ابراز نگرانی کرد.
در این بیانیه آمده است؛ با توجه به اعلام سازمان ملل مبنی بر مهاجرت ۲۷۰ هزار روهینگیا از میانمار به بنگلادش و همچنین گزارشها درباره نقض حقوق بشر در ایالت راخین و کشته شدن عده ای و سوزاندن روستاها ما نسبت به آن عمیقا نگران هستیم.
در این بیانیه آمده است؛ ما از نزدیک با شرکایمان از جمله کمیسیاری عالی پناهندگان سازمان ملل و کمیته بین المللی صلیب سرخ و سازمان بین المللی مهاجرت برای کمک رسانی به این افراد همکاری میکنیم.
براساس این بیانیه، آمریکا از اکتبر سال ۲۰۱۶ نزدیک به ۶۳ میلیون دلار به افراد در میانمار و یا افرادی که از میانمار آواره شده اند کمک کرده است.
آمریکا همچنین از بنگلادش به خاطر کمک به این آوارگان تقدیر میکنیم و خواهان ادامه این تلاشها از سوی داکا هستیم تا کمکهای لازم به طور موثر به دست این افراد برسد.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.