واکنش AFC به تساوی ایران - سوریه

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۲۵۶۰۵۹ سایت-خوان

نتیجه دیدار ایران مقابل سوریه در رسانه‌های بین‌المللی بازتاب داشت.

به گزارش ایلنا، پس از تساوی دیرهنگام خانگی تیم ملی کشورمان مقابل سوریه در هفته پایانی انتخابی جام‌جهانی ۲۰۱۸ در قاره آسیا، سایت کنفدراسیون آسیا، رویترز و رسانه‌های سوریه‌ای نسبت به جریان این رقابت واکنش نشان دادند.

AFC ضمن ارائه گزارش بازی، گل السومه را لحظه‌ای تاریخی برای فوتبال سوریه دانست چرا که با این گل، سوریه در نهایت شگفتی از گروه اول راهی بازی پلی‌اف شد.

رویترز از لطف ناخواسته ایران به سوریه و ضربه خوردن ازبکستان از گل ثانیه‌های پایانی سوریه نوشت. به اعتقاد این رسانه معتبر، گل السوما در دومین دقیقه وقت‌های تلف شده یک ضربه اساسی به رویای صعود ازبکستان به پلی‌آف زد؛ ازبکستانی که می‌توانست با برتری خانگی مقابل کره‌جنوبی، اولین ناکامی تیم شرق آسیا در رسیدن به جام‌جهانی از سال ۱۹۸۶ تاکنون را رقم بزند.

«خبرگزاری جمهوری عربی سوریه» در سایت خودش به کار بزرگ تیم ملی این کشور مقابل تیمی که در ۹ بازی قبلی گل نخورده بود، اشاره کرد و رسیدن به نزدیکی‌های جام‌جهانی ۲۰۱۸ را اتفاقی تاریخی برای ورزش کشورشان دانست.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن