مهم‌ترین رویدادهای امنیتی امروز افغانستان - ۱۴ شهریور ۹۶

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۲۵۵۸۲۱ سایت-خوان

قتل مشکوک یک خبرنگار در «کابل»، کشته شدن معاون شورای علمای «زابل» و کشف و ضبط سلاح طالبان در «هلمند» مهم‌ترین رویدادهای امنیتی امروز سه شنبه ۱۴ شهریور است.

به گزارش فارس، کشته و زخمی شدن نیروهای غیرنظامی در مراسم عروسی «قره باغ»، کشته شدن معاون شورای علمای «زابل»، کشته شدن فرمانده طالبان در «قندوز»، کشف و ضبط سلاح طالبان در «هلمند»، قتل مشکوک یک خبرنگار در شهر «کابل»، کشته شدن یک مقام ارتش در «بادغیس» و قتل مشکوک یک خبرنگار در شهر «کابل» مهمترین رویدادهای امنیتی امروز سه شنبه ۱۴ شهریور است.

کشتار مردم در مراسم عروسی «قره باغ»

در حالی که فرماندار قره باغ می‎گوید در این رویداد پنج تن کشته و زخمی شدند، اما برخی منابع می‌گویند نزدیک به ۲۰ نفر در این رویداد کشته و زخمی شدند.

به گزارش فارس، «عبدالسمیع شریفی» فرماندار قره باغ به طلوع نیوز می‎گوید این رویداد در روستای جارجی این شهرستان هنگامی رخ داد که در یک مراسم عروسی تیرهای شادی صورت گرفت و نیروهای خارجی به گمان این که شلیک به سوی آنها بوده در محل بمب پرتاب کردند که در نتیجه، دوتن کشته و سه تن دیگر زخمی شدند.

کشته شدن معاون شورای علمای «زابل»

معاون شورای ولایتی زابل با اظهار نگرانی از افزایش ترورهای پی در پی در این ولایت، گفت: زابل مرکز ترورهای زنجیره‌ای تروریست‌ها بویژه طالبان شده است.

به گزارش فارس، «فوزیه یونس کاکر» معاون شورای ولایتی زابل در گفت‌وگو با خبرنگار سایت افغانستان خبرگزاری فارس، اعلام کرد: وضعیت امنیتی ولایت زابل با افزایش ترورهای پی در پی شکننده شده است و معاون شورای علمای زابل هم ترور شد.

کشته شدن فرمانده طالبان در «قندوز»

به گزارش فارس، مقام‌های امنیتی در شمال و شمال‌شرق افغانستان می‌گویند که در عملیات نیروهای کماندوی ارتش ملی در شهرستان «چهاردره» ولایت قندوز دستکم ۱۸ عضو طالبان از جمله ۴ فرمانده آنان کشته شدند.

دفتر مطبوعاتی قول اردوی ۲۰۹ شاهین گفته است که این عملیات در روستاهای عیسی خیل، دورمن پایین و بالا، قریه میرمحمد، خروتی، غلام علی و وردک‌ها شهرستان چهاردره ولایت قندوز راه اندازی شده بود.

کشف و ضبط سلاح طالبان در «هلمند»

مسئولان امنیتی ولایت هلمند می‌گویند که طی عملیات نیروهای امنیتی،بخشی از سلاح گروه طالبان در شهرستان گرشک این ولایت کشف شده است.

از محل اختفای طالبان یک میل کلاشنیکوف، یک میل تفنگ شکاری، یک میل کربین و ۹ میل تفنگچه مکروف روسی به دست آمد.

قتل مشکوک یک خبرنگار در شهر «کابل»

به گزارش فارس، نهاد موسوم به بازار رسانه‌ها از قتل مشکوک یک خبرنگار افغان در شهر کابل خبر داد.

امد پویا، مسوول این نهاد گفت: «شاکر طاهریان» خبرنگار و مجری پیشین رادیو سلام وطندار، شب گذشته در مقابل منزل خود در بخش مکروریان کابل، از سوی افراد ناشناس به قتل رسیده است.

کشته شدن یک مقام ارتش در «بادغیس»

مقام‌های محلی در بادغیس می گویند که در نتیجه انفجار یک مین کنار جاده ای در شهرستان «جوند» این ولایت، چهار نیروی امنیتی کشته و زخمی شدند.

به گزارش فارس، «محمد فرید اخی زی» معاون شورای ولایتی بادغیس گفت: در این رویداد، رئیس ارکان کندک اول نیروی سوم ارتش با یک سرباز پلیس کشته و سرپرست فرماندهی پلیس شهرستان جوند با یکی دیگر از سربازان زخمی شدند.

مرگ دختر ۶ ساله با اسلحه در «فاریاب»

«محمد نعیم مصمم» رئیس بهداشت عمومی فاریاب گفت: یک دختر بنام بهاره که ۶ سال سن داشت به بیمارستان میمنه منتقل شده است.

وی با بیان اینکه به این دختر خانم تیر تفنگ اصابت کرده است، افزود: باوجودی که وی تحت مراقبت جدی قرار داشت و عمل شد اما متأسفانه دختر جان باخت.

خودکشی دختر فرمانده محلی در «فاریاب»

«رحمت الله قیصاری» فرمانده قیصار ولایت فاریاب گفت: عبدالرشید یکی از فرماندهان پلیس محلی با پسرش توسط طالبان در حومه این شهرستان کشته شدند.

به گزارش فارس، وی با بیان اینکه این فرمانده مسئولیت تأمین امنیت بازار چهلگزی را داشت، افزود: آنان توسط افراد مسلح وابسته به گروه طالبان ترور و دختر جوان این فرمانده که ۲۰ سال داشته است دست به خودکشی زد.

پیوستن سه عضو طالبان به دولت در «فاریاب»

«نعمت الله توفان» فرمانده پلیس شهرستان دولت آباد ولایت فاریاب گفت: ۳ نفر از طالبان بنام های ملا ساجد، شاه محمد و غلام سخی از جنگ دست کشیده و به پروسه صلح پیوستند.

وی با بیان اینکه آنها ۳ میل کلاشینکف نیز به نیروهای امنیتی تسلیم کردند، افزود: تلاش جریان دارد تا سایر طالبان را نیز وارد شوند تا به پروسه صلح بپیوندند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن