قطر حمله به نیروگاه برق سامراء را محکوم کرد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۲۵۴۷۳۴ سایت-خوان

وزارت خارجه قطر در بیانیه‌ای شدید‌اللحن حمله به نیروگاه برق شهر «سامراء» در عراق را محکوم کرد.

به گزارش فارس، وزارت خارجه قطر در بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن حمله به نیروگاه برق شهر سامراء در عراق، بر موضع ثابت قطر مبنی بر مخالفت با خشونت و تروریسم با هر انگیزه و عللی که باشد، تأکید کرد.

روزنامه «العرب» قطر در وب‌سایت خود با انتشار این خبر افزود که دوحه در این بیانیه به خانواده‌های قربانیان این حادثه، دولت و ملت عراق این حادثه را تسلیت گفته و برای مجروحان شفای عاجل آرزو کرد.

«وزارت برق» عراق امروز شنبه در بیانیه‌ای از حمله انتحاری داعش به یکی از نیروگاه‌های برق در شهر «سامراء» خبر داد.

حداقل چهار فرد انتحاری بامداد امروز به این نیروگاه حمله کردند. یک تروریست در تیراندازی نیروهای امنیتی کشته شد اما سه تروریست دیگر خود را در محوطه داخلی ایستگاه منفجر کردند.

بر اثر این انفجارها، حداقل ۶ عراقی جان باختند و خسارت زیادی نیز به ساختمان نیروگاه و منابع سوخت دیزل وارد شد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن