کمک مهندس‌آمریکایی به چین برایش دردسر شد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۲۵۴۲۲۱ سایت-خوان

یک مهندس هسته‌ای متولد چین که در ‌آمریکا اقامت دارد به دلیل کمک به ساخت راکتورهای هسته‌ای چین با استفاده از فناوری آمریکا به دو سال حبس محکوم شد.

به گزارش ایسنا، به نقل از آسوشیتدپرس، تام وارلان قاضی دادگاه منطقه‌ای ایالت تنسی آمریکا آن هو، مهندس ۶۷ ساله چینی را در روز پنجشنبه به تحمل دو سال حبس محکوم کرد.

این قاضی اعلام کرد که پرونده هو ارتباطی با اشاعه تسلیحات کشتار جمعی نداشته است.

هو همچنین به پرداخت ۲۰ هزار دلار وجه نقد محکوم شد.

وکیل او نیز تاکید کرد که هو به دنبال کمک به چین برای ساخت تسلیحات هسته‌ای نبوده و فقط با این کشور برای تولید انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای همکاری کرده است.

دانا بونت، معاون دادستان کل ویرجینیا در بیانیه‌ای گفت: "آلن هو، امروز به دلیل همکاذب یک شرکت دولتی چین در راستای تولید و توسعه مواد ویژه هسته‌ای مجرم شناخته شد."

کیفرخواست مطرح شده علیه هو، نشان می‌دهد که وی از سال ۱۹۹۷ تلاش می‌کرده تا برای همکاری با چین در راستای ساخت راکتورهای هسته‌ای، مهندسان هسته‌ای دیگر را نیز جذب کند که البته وزارت انرژی آمریکا از این موضوع بی‌اطلاع بوده است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن