ارتفاعات لبنان از لوث داعش آزاد شد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۲۵۲۹۸۲ سایت-خوان

نیروهای ارتش سوریه و مقاومت موفق شدند قلمون غربی را از لوث تروریسم آزاد کنند و بدین ترتیب کل ارتفاعات لبنان از لوث داعش آزاد شد.

به گزارش تسنیم به نقل از المنار، نیروهای ارتش سوریه و مقاومت قلمون غربی را از لوث تروریسم آزاد کردند.

به گزارش المیادین، آخرین اتوبوسهای حامل تروریست‌های داعشی از ارتفاعات راس بعلبک و القاع حرکت کردند و بدین ترتیب کل ارتفاعات لبنان از لوث داعش آزاد شد.

این در حالی است که تدابیر مربوط به اخراج تروریست‌های داعشی از ارتفاعات قلمون غربی در مرزهای سوریه و لبنان به سمت شهر البوکمال در دیرالزور کامل شده است.

این تدابیر در راستای اجرای توافقی قرار دارد که با هدف روشن شدن سرنوشت نظامیان لبنانی که توسط داعشی‌ها ربوده و به شهادت رسیده بودند و نیز برای تحویل پیکرهای شهدای ارتش سوریه و مقاومت، محقق شده است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن