بازداشت متهمان حمله به خبرگزاری قطر در ترکیه

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۲۵۲۱۴۳ سایت-خوان

دادستان کل قطر اعلام کرد ترکیه ۵ مظنون حمله به خبرگزاری قطر را بازداشت کرده است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری رویترز، «علی بن فطیس المری»، دادستان کل قطر اعلام کرد ترکیه ۵ نفر را که در حمله و نفوذ بهخبرگزاری قطر در ماه مه دست داشتند، بازداشت کرده است.

دادستان قطر در سخنانی که خبرگزاری این کشور امروز، شنبه، آن را منتشر کرد، گفته است مظنونان قرار است مورد بازجویی قرار گیرند. او به ملیت متهمان و یا جزئیات دیگری اشاره نکرد.

رسانه های قطر همچنین به نقل از دادستان این کشور اعلام کردند: دوستان ما در ترکیه مدتی پیش به درخواست ما پاسخ دادند و ۵ نفر بازداشت شدند و تحقیق از آنها در حال انجام است. دادستانی قطر با مقامات ترکیه در حال پیگری این مسأله هستند.

گفتنی است در پی هک شدن خبرگزاری قطر، اختلافات دیپلماتیک میان عربستان، مصر، بحرین، امارات با قطر افزایش یافت و سبب شد این کشورها در ماه ژوئن رابطه خود را با دوحه قطع کنند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن