نهادهای نظارتی پا پیچ میلیاردی‌های استقلال!

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۲۵۱۸۳۷ سایت-خوان

درحالی‌که مدیران سابق استقلال برای هزینه مازاد به نهادهای نظارتی معرفی شده بودند ، این احتمال درباره مدیریت فعلی تیم هم گمانه‌زنی می شود.

به گزارش خبرآنلاین؛«قراردادهای ٢ فصل اخیر بعضی از بازیکنان استقلال توسط وزارت ورزش و نهادهای نظارتی بررسی می‌شود»؛ این اصل خبر است که به بیرون درز پیدا کرده و احتمالاً به زودی به آن رسیدگی خواهد شد. آبی‌ها در دو فصل اخیر بازیکنان گران‌قیمت و پر سروصدایی را به خدمت گرفته‌اند.

بازیکنانی که هر چند اسم و رسم‌دار بودند اما هرگز نتوانستند توقعی که از آنها می‌رفت را برآورده کنند. فصل قبل و با چنگ و دندان آنها نایب‌قهرمان شدند و امسال هم که اوضاع بدتر از سال قبل است و این تیم یکی از قعر‌نشین‌ها در جدول رده‌بندی است. نکته‌ای که اما در این زمینه وجود دارد این است که بر خلاف سال‌های قبل امسال سایت رسمی سازمان لیگ رقم قرارداد بازیکن‌ها را اعلام نکرده است تا حساسیت‌ها روی خریدهایی که استقلالی‌ها کرده‌اند بیشتر شود.
یکی از مواردی که حسین قریب به آن ایراد دارد و قید حضور در استقلال را زده قراردادهای نجومی بعضی از بازیکنان این تیم در دو فصل اخیر است و البته قراردادهای امسال بیش از پیش مورد اعتراض رئیس کنونی هیأت‌مدیره است. ظاهراً قرارداد ٥ بازیکن تیم استقلال به شدت سنگین است و این موضوع باعث شده تا قریب تصمیم بگیرد در این مورد با سلطانی‌فر جلسه‌ای را برگزار کند.
از سوی دیگر چون رقم قرارداد بازیکنانی مثل کاوه رضایی و بختیار رحمانی بعداً توسط خود این بازیکنان افشا شد و حتی رضایی به AFC هم شکایت کرد باعث شد تا وزارت ورزش از نهادهای نظارتی درخواست کند عملکرد نقل و انتقالات استقلال را زیر نظر بگیرند. بدون شک مسئول نقل و انتقالات استقلال در دو فصل اخیر در این مورد باید به وزارت ورزش توضیح بدهد که چرا چنین قراردادهای عجیبی را منعقد کرده است.
این خبر هنوز به صورت رسمی منتشر نشده است اما می‌گویند استقلال برای فصل جاری رقمی نزدیک به ۳۰ میلیارد تومان هزینه کرده و در مقابل نتیجه‌ای که گرفته چندان نتوانسته مسئولان را راضی نگه دارد. توقع این بوده که در قبال این همه سرمایه‌گذاری، حداقل استقلال نتایج قابل توجهی بگیرد که این‌طور نبوده است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن