توصیه تاجگردون به اعضای شورای شهر

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۲۵۱۲۸۱ سایت-خوان

نماینده مردم شهرستانهای گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی گفت: اعضای شورای شهر به دورازهرگونه نگاه قومی و طایفه گرایی و جناحی باید به وظایف خود طبق قانون عمل کنند.

به گزارش ایسنا، غلامرضا تاجگردون چهارشنبه شب در آئین تحلیف اعضای شوراهای شهر دوگنبدان افزود: شوراهای اسلامی تا کنون توانسته‌اند با انجام وظایف خود در جامعه نقش مهمی را ایفا کنند.

وی بیان کرد: اعضای شورای شهر به دور از هرگونه نگاه قومی و طایفه‌گرایی و جناحی باید به وظایف خود طبق قانون عمل کنند.

نماینده مردم گچساران و باشت در مجلس تصریح کرد: دامن زدن به اینگونه مسائل نتیجه‌ای جز پسرفت و اختلاف نخواهد داشت.

تاجگردون عنوان کرد: امید می‌رود در شورای دوره پنجم نیز مانند دوره گذشته تعامل و همکاری خوبی حاکم شود.

وی گفت: در شورای دوره گذشته با وجود برخی مشکلات اقدامات خوب و رضایت بخشی انجام شد.

نماینده مردم گچساران و باشت در مجلس خاطرنشان کرد: اعضای جدید شورا بدانند که باید بتوانند از رای مردم به خوبی محافظت کرده و به دنبال حاشیه ها نروند.

تاجگردون بیان کرد: رد استعفای شهردار گچساران در دوره گذشته یک اشتباه از سوی اعضای شورا بوده است.

وی افزود: اگر اعضای شورای دوره چهارم این استعفا را قبول می کردند به طور یقین پیروز سیاسی بودند.

نماینده مردم گچساران و باشت در مجلس ادامه داد: مردم به شما رای دادند برای اتصال نقاط مشترک نه تفرقه‌اندازی بین یکدیگر و ما حق ندارم نقاط اختلاف را کف بازار و خیابان بیاوریم.

تاجگردون عنوان کرد: امروز نیز اعضای شورای جدید شهر باشت نیز جلسه را ترک کردند.

وی افزود: اعضای شورا باید تلاش کنند تا برای مردم یک الگوی مناسب همدلی شوند.

شهردار گچساران نیز در این آئین تصریح کرد: از همکاری و تعامل خوب اعضای شورای شهر دوره چهارم تقدیر و تشکر می کنم.

اردلان زینل زاده عنوان کرد: اجرای پروژه های مختلف شهری و پرداخت بدهی‌هایی که در دوران گذشته در شهرداری موجود بود یکی از موفقیت های شهرداری گچساران است.

وی گفت: امید می رود تا در شورای شهر پنجم خدمات بیشتری جهت توسعه شهری انجام شود.

شهردار دوگنبدان خاطر نشان کرد: به اعضای شورای شهر دوره پنجم پیشنهاد می‌کنم شهرداری را انتخاب کنند که هم قد و قامتتان باشد.

زینل زاده اضافه کرد: همانطور که یک موتور هشت سیلندر را نمی‌توان روی یک خودروی پژو نصب کرد و یا یک بدن نحیف تحمل یک سر بزرگ را ندارد شما هم باید شهرداری در حد و اندازه خودتان انتخاب کنید.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن