ترامپ وعده یک تصمیم جنجالی دیگر را داد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۲۵۰۹۶۴ سایت-خوان

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا گفت: آمریکا در یک نقطه نهایتا به توافق تجارت آزاد با کانادا و مکزیک موسوم به نفتا پایان خواهد داد.

به گزارش واحدمرکزی خبر به نقل از آسوشیتدپرس، ترامپ در جمع طرفداران خود گفت «من شخصا فکر نمی کنم بتوانیم به توافقی برسیم زیرا که از ما بیش از حد امتیاز گرفته شده است.»

وی با این حال هشدار داد هنوز در این زمینه تصمیمی نگرفته است. آمریکا، مکزیک و کانادا هفته قبل مذاکرات رسمی خود را برای ایجاد تغییراتی در این پیمان تجاری ۲۳ ساله آغاز کردند. ترامپ در دوره تبلیغات انتخاباتی،‌ انتقاد زیادی از این پیمان تجاری کرده و آن را بدترین توافق در تاریخ خوانده بود.

مذاکره کنندگان مکزیکی و کانادایی معتقدند این توافق به برخی به روزسازی ها نیاز دارد ولی از کلیت پیمان دفاع می کنند زیرا این پیمان بیشتر موانع بر سر تجارت میان این کشورها را از بین برد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن