۱۵ سال زندان در انتظار یک هکر

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۲۵۰۸۴۲ سایت-خوان

پلیس بلاروس موفق شد هکر اهل روسیه را به جرم تولید بدافزار و اخاذی ازکاربران اینترنتی در مینسک شناسایی و دستگیر کند.

به گزارش ایسنا ، این جوان ۲۱ ساله که تبعه روسیه است، در ماه ژوئن به مینسک پایتخت بلاروس سفر می کند و با اجاره آپارتمانی شروع به انتشار بدافزار در شبکه های اینترنتی بلاروس می کند.

وی با آلوده کردن صدها رایانه‌های شخصی، لپ تاپ، تبلت، تلفن هوشمند در خاک بلاروس و سرقت اطلاعات آنان از قربانیان حمله سایبری خود، تقاضای پول برای بازگشت اطلاعات می کند.

به گفته پلیس بلاروس این هکر با کمک دیگر اعضای گروه خود که در روسیه مستقر بودند توانست در مدت دو ماه ۶۴۹ دستگاه رایانه‌ای و تلفن همراه را مسدود کند و بیش از ۲۵ هزار دلار از قربانیان خود اخاذی کند.
براساس قانون بلاروس سرقت با استفاده از فن آوری کامپیوتر، خرابکاری رایانه‌ای، توسعه و استفاده از بدافزارهای مخرب ۱۵ سال حبس را برای متخلفان در پی دارد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن