تذکر یک نماینده درباره وضعیت جسمی محصورین

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۲۵۰۵۶۰ سایت-خوان

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: وضعیت سلامت کروبی همچنان خطرناک است،‌ محصورین مسن هستند و هر لحظه ممکن است اتفاق خطرناکی برای آنها رخ دهد.

به گزارش خبرآنلاین،‌ در پایان نشست علنی امروز سه‌شنبه ۳۱ مرداد مجلس شورای اسلامی، پروانه سلحشوی در تذکری به وزیر اطلاعات و کشور برای رسیدگی به وضعیت محصورین گفت: بیش از ۶ سال و نیم از حصر می گذرد،‌ آقای کروبی از نظر سلامتی در وضعیت بغرنجی به سر می برد. وضعیت سلامت میرحسین موسوی و زهرا رهنورد هم نگران کننده است. متاسفانه کار تا آنجا پیش رفته است که شیخ کروبی برای آنکه دادگاه عادلانه برگزار شود، مجبور به اعتصاب غذا شده است. خوشبختانه با توجه اجرای شرط ایشان برای بیرون رفتن ماموران امنیتی از خانه،‌ او اعتصاب غذای خود را شکسته است.

به گفته وی، قطع ارتباط، سن بالا و درگیر بودن با انواع بیماری‎ها باعث شده روز به روز حال محصورین بدتر شود. نظام جمهوری اسلامی در سایه رهبری دارای چنان اقتداری است که به راحتی می تواند گره از این مشکل بگشاید،‌ ادامه حصر هزینه سنگینی برای کشور خواهد داشت.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن