لاوروف: روسیه و مصر اهداف یکسانی دارند

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۲۵۰۲۵۳ سایت-خوان

وزیر امور خارجه روسیه در کنفرانسی مطبوعاتی از تلاش مشترک روسیه و مصر برای مشارکت در تشکیل هیاتی واحد از مخالفان سوری در ژنو خبر داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روسیا الیوم، سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با سامح شکری، همتای مصری خود در مسکو گفت: مسکو و قاهره اهداف مشترکی را در سیاست‌هایشان در خاورمیانه دارند.

در جریان این سفر سرگئی لاوروف، با سامح شکری همتای مصری خود دیدار کرد.

وی تاکید کرد: در راستای تلاش‌هایمان جهت حل و فصل بحران‌های گسترده در خاورمیانه و شمال آفریقا ما و مصر اهداف مشترکی را دنبال می‌کنیم که از جمله این اهداف برقراری ثبات در منطقه و ممانعت از نفوذ تروریست‌ها، قاچاقچیان موادمخدر و کسانی که در انواع دیگر جرائم سازماندهی شده دست دارند، است.

لاوروف در ادامه تاکید کرد که طرف روسی به مواضع قاهره در پرونده‌های منطقه‌ای اهتمام زیادی دارد و می‌خواهد از آراء و دیدگاه طرف مصری درباره مسائلی چون بحران‌ سوریه، ‌لیبی، یمن و عراق اطلاع پیدا کند.

وی گفت که با مصر برای تشکیل هیاتی واحد از مخالفان سوری در ژنو همکاری می‌کنیم و در همین راستا ارتباطاتی را با عربستان و دیگر شرکایمان داریم که نتایج آن به زودی اعلام می‌شود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن