اولویت های سرپرست وزارت علوم

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۲۵۰۰۷۶ سایت-خوان

سرپرست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه تلاش می‌کنم پاسخگوی مطالبات دانشگاهیان باشم، گفت: رشد و توسعه علمی کشور در اولویت برنامه هایم است.

به گزارش ایسنا، دکتر سید ضیاء هاشمی ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: با توجه به پیچیدگی ها و حساسیت های موجود در مجموعه آموزش عالی و مطالبات و انتظارات دانشگاهیان، در فرصت قانونی با تشخیص رئیس جمهوری، اینجانب عهده دار سرپرستی وزارت تحقیقات و فناوری شده ام.

وی گفت: از اولویت های اصلی من در مدت زمان مسئولیت، پیگیری امور جاری وزارت علوم به منظور حفظ رشد و توسعه علمی کشور و آماده سازی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی و تامین نیازها و امکانات لازم در آستانه آغاز سال تحصیلی همراه با آرامش، امید و نشاط است.

دکترهاشمی افزود: در مدتی که سرپرستی وزارت علوم را عهده دار هستم، تلاش خواهم کرد تا صدای دانشگاهیان باشم و مطالبات دانشگاهیان را با تمام توان پیگیری کنم.

سرپرست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: دکتر فرهادی، دکتر فرجی دانا، دکتر نجفی، دکتر توفیقی و مجموعه معاونین وزارت علوم و روسای دانشگاهها و مراکز آموزش عالی در دولت یازدهم با وجود همه موانع و محدودیت ها، زحمات زیادی متقبل شده اند و اکنون وظیفه ما ادامه راه آنها و تعالی آموزش عالی با حفظ همزمان آرامش و نشاط در این محیط پویا است.

دکتر هاشمی خاطرنشان کرد: بی شک ایجاد رابطه متوازن و پویا بین چهار ضلع، جامعه، صنعت، دانشگاه و دولت فقط در این شرایط ممکن می شود تا بتوانیم از طریق جلب اعتماد و مشارکت دانشگاهیان، جایگاه دانشگاه را به عنوان مسیر حل مسائل اساسی کشور تثبیت کنیم.

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، رئیس جمهوری عصر یکشنبه و بر اساس اصل ۱۳۵ قانون اساسی و در حکمی، دکتر سیدضیاء هاشمی را به سمت سرپرستی «وزارت علوم، تحقیقات و فناوری» منصوب کرد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن