سازمان ملل: همه پرسی بغداد و اربیل بررسی شود

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۲۴۷۹۵۶ سایت-خوان

هیات سازمان ملل متحد در عراق (یونامی) خواستار مذاکره و یافتن راه حلی برای تمام مسائل به ویژه مسئله رفراندوم اقلیم کردستان عراق از سوی بغداد و اربیل شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری سومریه نیوز، هیات سازمان ملل در بیانیه ای عنوان کرد: ما همیشه گفته ایم که گفتگو بهترین روش برای حل و فصل مسائل فی ما بین است و باید طرفین با احترام کامل به قوانین اساسی عراق در مورد مسائل تصمیم بگیرند.

برخی رسانه ای به نقل از «یان کوبیچ» نماینده ویژه دبیر کل سازمان ملل در مورد رفراندوم عراق اعلام کرده بودند که سازمان ملل این رفراندوم را غیر قانونی می داند.

بیانیه مذکور افزود: پیش از هر چیز هیات سازمان ملل در عراق دولت مرکزی بغداد و اقلیم کردستان را به گفتگو و مذاکره و یافتن راه حل برای همه مسائل از جمله مسئله رفراندوم دعوت می کند.

این در حالی است که به موضوع رفراندوم در قانون اساسی عراق اشاره ای نشده است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن