سلطانی‌فر:به دنبال ساماندهی امور جوانانیم

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۲۴۴۲۴۲ سایت-خوان

وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه کارنامه دولت در بخش جوانان با وجود محدودیت‌ها مثبت است، گفت: رئیس جمهور بر ‏تمرکز برای حل مشکلات جوانان تاکید دارد‎.‎

به گزارش ایسنا ، دکتر مسعود سلطانی فر با بیان اینکه کارنامه دولت در بخش جوانان با وجود ‏محدودیت‌ها مثبت است، گفت: رئیس جمهور بر تمرکز برای حل مشکلات جوانان تاکید دارد‎.


سلطانی‌فر با بیان اینکه بودجه بخش جوانان درسال ۹۲ تنها ۶ میلیارد تومان بود گفت: این بودجه امسال به حدود ۴۰۰ میلیارد ‏تومان رسیده است یعنی نزدیک هفت برابر رشد داشته‌ایم‎‏.‏


وی با بیان اینکه تعداد سازمان های مردم نهاد از ابتدای دولت به ۲ هزار سمن رسیده است، اضافه کرد: با وجود همه تنگناها ‏تعداد دفاتر مشاور ازدواج ۱۰ برابر شده و از مرز ۲۰۰ مرکز گذشته است. همچنین خانه‌های جوان که در دولت اصلاحات شکل ‏گرفت اما پس از آن به دستگاه های مختلف سپرده شد در دولت یازدهم احیا شد و در حال حاضر ۵۰ خانه جوان در سراسر کشور ‏فعالیت می کنند‎.


وزیر ورزش و جوانان به وام ازدواج اشاره کرد و گفت: تسهیلات ازدواج در سال ۹۲، ۲۹۰۰ میلیارد تومان بود که این ‏رقم در سال ۹۵ به ۱۰ هزار میلیارد تومان رسید. همچنین رقم وام از ۳ به ۱۰ میلیون تومان رسید‎.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن