بارسلونا جانشین نیمار را انتخاب کرد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۲۴۳۷۲۰ سایت-خوان

تیم فوتبال بارسلونا از بین ستاره برزیلی لیورپول و ستاره ملی پوش تاتنهام یکی را به عنوان جانشین نیمار به خدمت خواهد گرفت.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان،بارسلونا پس از فروش نیمار به پاری سن ژرمن در ازای ۲۰۰ میلیون پوند، قصد دارد از فیلیپکوتینیو ستاره برزیلی لیورپول یا دله الی ستاره تاتنهام را به خدمت بگیرد.
بارسا می خواهد این بازیکن ۲۵ ساله برزیل در حمله کنار لیونل مسی و لوئیس سوارز جایگزین نیمار بکند.


علاوه بر این به نوشته اکسپرس، بارسلونا در نظر دارد برای خرید دله الی هافبک تاتنهام نیز اقدام کند. این نشریه هیچ مبلغی را ذکر نکرده اما معتقد است که باشگاه کاتالان پس از پیگیری کار او به مدت یک سال ، علاقمند به جذب بازیکن ۲۱ ساله انگلیس است.


تاتنهام ، الی را در لیست بازیکنان پر درآمد خود قرار داده است وهرچند ممکن است قصد فروش او را نداشته باشند اما برای حفظ این بازیکن کار سختی در پیش دارد.


بارسلونا همچنین مایل است عثمان دمبله را در ازای ۷۰ میلیون پوند از بوروسیا دورتموند به نیوکمپ منتقل کند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن