یورونیوز: روحانی آمریکا را به تضعیف توافق هسته ای متهم کرد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۲۴۳۳۰۲ سایت-خوان

تارنمای شبکه یورونیوز امروز (شنبه) گزارش داد حسن روحانی درحالی که برای آغاز دومین دور ریاست جمهوری اش سوگند یاد کرد، از آمریکا انتقاد و آن را به تضعیف توافق هسته ای با قدرت های جهانی متهم کرد.

به گزارش ایرنا، یورونیوز نوشت: از زمانی که دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا به قدرت رسیده و واشنگتن به سیاستی تهاجمی در قبال ایران بازگشته، روحانی تلاش ها برای دفاع از توافق هسته ای را که بزرگ ترین دستاورد وی در دور اول ریاست جمهوری اش است، آغاز کرده است.
به نوشته یورونیوز، جمعی از شخصیت های خارجی از جمله چهره های اروپایی در مراسم تحلیف رئیس جمهوری ایران شرکت کردند. این درحالی است که پیش از ان ، سنای آمریکا به اعمال تحریم های جدید علیه ایران رای داده بود.
روحانی گفت که حضور شخصیت هایی مثل 'فدریکا موگرینی' مسئول سیاست خارجی اروپایی نشان می دهد که با وجود فشارهای آمریکا، اروپا مصمم به گسترش مناسبات با تهران است.
به گزارش ایرنا، مراسم تحلیف روحانی هفتمین رئیس جمهوری اسلامی ایران با حضور مقام ها و شخصیت های کشوری و لشکری و قریب یکصد هیات بلندپایه خارجی و بین المللی از کشورهای مختلف جهان عصر امروز( شنبه) برگزار شد.
این مراسم با حضور ۱۲۰۰ مهمان شامل ۷۰۰ نفر از مسئولان کشور اعم از روسای قوا، نمایندگان، اعضای شورای نگهبان، مقامات عالیرتبه نظامی و انتظامی، سیاسیون و حدود ۵۰۰ مهمان خارجی در سطح رییس جمهوری، رئیس مجلس، معاون رییس جمهوری، نخست وزیر و یا معاون نخست وزیر، نایب رئیس مجلس، گروه دوستی و پارلمانی، روسای سازمان‌های بین‌المللی و برخی از نمایندگان مجلس کشورهای خارجی دقایقی قبل در محل مجلس شورای اسلامی پایان یافت.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن