دستگیری ضارب متهم به قتل مامور نیروی انتظامی

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۲۴۱۶۷۹ سایت-خوان

ضارب متهم به قتل مأمور نیروی انتظامی در شهرستان هرسین از استان کرمانشاه شناسایی و دستگیر شد.

به گزارش تسنیم ، روز گذشته اهالی روستای بابازید از توابع شهرستان هرسین بر سر نوبت دهی ادوات کشاورزی جهت برداشت محصول با یکدیگر درگیر شدند که اکیپی از عوامل انتظامی به محل اعزام شده و منازعان را به آرامش دعوت کردند.

با وجود استقرار نیروهای پلیس، خشم طرف‌های دعوا فروکش نکرده و مجدداً با یکدیگر درگیر شدند که عوامل انتظامی برای خاتمه دادن به این درگیری درخواست نیروی کمکی کردند اما درگیری اهالی روستا بالا گرفته و اقدام به تیراندازی کردند که در جریان آن یکی از پرسنل نیروی انتظامی به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

شهید گروهبان یکم "امین رضایی" سرپرست گشت کلانتری یازده شهرستان هرسین در این حادثه در اثر اصابت شش عدد گلوله به ناحیه پا و شکم مجروح و پس از انتقال به بیمارستان شهدای هرسین به علت شدت جراحت به درجه رفیع شهادت نائل شد که با تلاش نیروی انتظامی هویت ضارب وی مشخص شده است.

پس از این حادثه ۱۰ نفر از منازعان نیز دستگیر شده‌اند.

عاملان شهادت مأمور نیروی انتظامی در استان کرمانشاه دستگیر شدند

سرهنگ محمدرضا آمویی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: به‌دنبال وقوع نزاع دسته جمعی در یکی از روستاهای توابع شهرستان هرسین و شهادت استوار "امین رضایی"، دستگیری ضاربین در دستور کار عوامل انتظامی قرار گرفت.

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان کرمانشاه افزود: ۱۰ نفر از عاملان نزاع در این ارتباط دستگیر شدند و افراد متواری نیز تحت تعقیب قرار گرفتند.

این مقام انتظامی ادامه داد: افراد ضارب که به سمت شهر کرمانشاه متواری شده بودند، توسط عوامل پلیس اطلاعات و امنیت عمومی استان شناسایی و در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر شدند.

آمویی خاطرنشان کرد: متهمان پس از تکمیل پرونده، جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی خواهند شد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن