زلزله ناغان ۲۱ مصدوم برجای گذاشت

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۲۳۹۹۷۱ سایت-خوان

‌مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی چهارمحال وبختیاری گفت: زلزله شب گذشته ناغان ۲۱ مصدوم برجای گذاشت.

‌محسن ابراهیمی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: ۹ نفر مصدوم توسط اورژانس ۱۱۵ به بیمارستان منتقل و ۱۲ نفر در محل درمان شدند.

وی با اشاره به اعزام ۱۰ دستگاه آمبولانس به محل حادثه، افزود: یک دستگاه اتوبوس آمبولانس و یک خودرو فرماندهی در ساعات اولیه وقوع حادثه به منطقه حادثه دیده اعزام شدند و بیمارستان‌های ناغان و اردل در آماده باش کامل برای پذیرش مصدومین هستند.

ابراهیمی خاطرنشان کرد: کارشناسان فوریت‌های پزشکی اورژانس ۱۱۵ در آمادگی کامل در منطقه حضور دارند و همچنین کلیه پایگاه‌های اورژانس ۱۱۵ استان در آماده باش کامل هستند.


به گزارش ایسنا، زلزله‌ای به بزرگی ۵ ریشتر شب گذشته ساعت ۲۰ و ۷ دقیقه در عمق ۱۰ کیلومتر زمین در بخش ناغان شهرستان کیار چهارمحال و بختیاری را لرزاند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن