توافق کاهش تولید نفت تمدید می‌شود؟

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۲۳۷۷۲۶ سایت-خوان

وزیر انرژی عربستان سعودی در نشست کمیته وزیران کشورهای تولید کننده عضو و غیرعضو اوپک اعلام کرد توافق کاهش تولید در صورت لزوم پس از مارس سال ۲۰۱۸ تمدید خواهد شد.

به گزارش ایسنا، خالد الفالح همچنین اظهار کرد: تولیدکنندگان نفت پس از پایان زمان توافق کاهش تولید، تلاش خواهند کرد به شکلی از این توافق خارج شوند که بازار را شوکه نکند.

عصام المرزوق وزیر نفت کویت در همین نشست اعلام کرد: پایبندی کشورهای عضو و غیرعضو اوپک به توافق کاهش تولید در ژوئن بالای ۹۰ درصد بوده است.

بر اساس گزارش رویترز، اوپک به همراه شماری از تولیدکنندگان خارج از این سازمان شامل روسیه برای کمک به مقابله با اشباع عرضه جهانی و حمایت از قیمت‌ها، موافقت کرده است تولید نفت را به میزان ۱.۸ میلیون بشکه در روز از ژانویه سال ۲۰۱۷ تا پایان مارس سال ۲۰۱۸ کاهش دهد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن