عزم انگلیس برای کمک به حل‌بحران قطر

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۲۳۷۳۱۵ سایت-خوان

وزیر خارجه انگلیس از تلاش‌های قطر در مبارزه با تروریسم و ممانعت از تامین مالی آن استقبال و از میانجی‌گری کویت برای حل بحران دوحه حمایت کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از آناتولی، بوریس جانسون، وزیر خارجه انگلیس در گفت‌وگو با رسانه‌های انگلیسی به سخنرانی اخیر تمیم بن احمد آل ثانی، امیر قطر پرداخت و به پایبندی دوحه در میانجی‌گری کویت جهت حل بحران دوحه از طریق گفت‌وگو اشاره کرد.

وی تشریح کرد، انگلیس به حل بحران قطر با کشورهای عربی از طریق میانجی‌گری کویت کمک خواهد کرد.

وی گفت، کشورش از تلاش‌های قطر در مبارزه با تروریسم و تامین منابع مالی آن استقبال می‌کند.

همچنین وزیر خارجه انگلیس ابراز خشنودی کرد که عربستان و متحدانش تصمیماتی در راستای لغو تحریم‌ها علیه قطر اتخاذ کنند.

امیر قطر روز جمعه در سخنرانی خود تاکید کرده بود که قطر آماده مذاکره با کشورهای محاصره کننده است.

وی در ادامه افزود، ما آماده مذاکره در سایه احترام به حاکمیت قطر هستیم و دیکته این کشورها را نمی‌پذیریم.

امیر قطر همچنین در سخنانش اتهام به کشورش مبنی بر حمایت از تروریسم را رد کرد و گفت قطر قاطعانه با تروریسم مبارزه می‌کند.

کشورهای عربستان، مصر، امارات و بحرین با اتهام قطر در حمایت از تروریسم پنج ژوئن روابطشان را با این کشور قطع کردند، از طرفی نیز قطر این اتهام آنها را رد کرد و آنها را مشتی تهمت و دروغ خواند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن