رشد ۶۰درصدی صادرات گندم درسال جاری

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۲۳۴۹۷۵ سایت-خوان

مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: هدف از صادرات گندم، آرد و سایر فرآورده های آن، حمایت از تولید و صنایع تبدیلی است.

به گزارش ایلنا، یزدان سیف مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی ایران، اظهار کرد: صادرات گندم با هدف دستیابی کشور به خودکفایی در تولید و تامین این محصول استراتژیک از سال گذشته در دستور کار شرکت بازرگانی دولتی ایران قرار گرفته و امسال نیز از رونق نسبی برخوردار است.

مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی ایران افزود: یک میلیون تن صادرات گندم و فرآورده های آن را در سال ۹۶ خواهیم داشت و صادرات این محصول از میزان ذکر شده فراتر نخواهد رفت و تنها مقدار مازاد گندم با قیمت تضمینی خریداری شده را صادر خواهیم کرد.

سیف با اشاره به افزایش صادرات گندم و آرد نسبت به سال گذشته خاطر نشان کرد: این میزان افزایش صادرات، نتیجه ایجاد سازوکارهای لازم و افزایش تولید و خرید تضمینی گندم به وی‍‍ژه گندم دروم در کشور است.

وی افزود: کاهش تولید گندم در جهان، افزایش۴ درصدی قیمت جهانی را درپی داشته و همین موضوع، رقابت پذیری این محصول را برای ما ایجاد کرده است.

مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی ایران با بیان اینکه از جمله اهداف ما در صادرات گندم، اشتغالزایی و رونق اقتصادی برای واحدهای تولیدی و صنایع تبدیلی است، تصریح کرد: در حوزه صادرات بیشتر هدف مان صادرات گندم دوروم، آرد و فرآورده های آردی است و تلاش داریم از صادرات ماده اولیه و خام (گندم) پرهیز ‌کنیم.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن