جزئیات جلسه امروز کمیسیون اصل۹۰ مجلس

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۲۳۴۲۹۰ سایت-خوان

عضو هیات‌رئیسه کمیسیون اصل ۹۰ مجلس گفت که احتمالا برای تعیین شیوه حسابرسی از صداوسیما و بانک مرکزی استفساریه‌ای در صحن مجلس مطرح خواهد شد.

بهرام پارسایی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به جلسه امروز (یکشنبه) کمیسیون اصل ۹۰ مجلس اظهار کرد: در این جلسه راجع به صداوسیما و بانک مرکزی بحث شد که این دو پرونده چندین سال است در کمیسیون اصل ۹۰ قانون اساسی مفتوح است و راجع به نحوه بازرسی از بانک مرکزی و صداوسیما اختلاف‌نظرهایی وجود دارد.

وی افزود: صداوسیما و بانک مرکزی یک شیوه را در مورد حسابرسی مطرح می‌کنند در حالی که نظر کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به گونه‌ای دیگری است. در این جلسه تقریبا به جمع‌بندی رسیدیم زیرا قانون در این زمینه صراحت دارد ولی با توجه به شبهاتی که به وجود آمده، احتمال اینکه از مجلس درباره نحوه حسابرسی از بانک مرکزی و صدا و سیما استفساریه گرفته شود، وجود دارد.

پارسایی در پایان اظهار کرد: کمیسیون اصل ۹۰ پیش از این در مورد حج جلسه‌ای را برگزار کرده و پیرو آن مکاتباتی با سازمان حج و زیارت در حال انجام است که پس از ارائه پاسخ آنها، کمیسیون نظر خود را درخصوص موضوع حج اعلام می‌کند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن