داج وایپر در ۹ شهریور می‌میرد!

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۲۳۳۸۲۵ سایت-خوان

گروه خودروسازی فیات کرایسلر تأیید کرد درب‌های کارخانه تولید داج وایپر در دیترویت از ۳۱ آگوست بسته خواهد شد.

به گزارش پدال، این خودروساز بسته شدن قریب‌الوقوع تأسیسات مونتاژ یاد شده را اعلام کرده و گفته که ۸۷ کارمندی که به این دلیل کار خود را از دست می‌دهند در برخی از تأسیسات دیگر مشغول بکار خواهند شد.

موضوع جالب اینکه سخنگوی فیات کرایسلر جودی تینسون گفته که تأسیسات Conner Avenue همچنان بخشی از تعهد شرکت به دیترویت باقی خواهد ماند اما از اشاره به این نکته که در آینده چه فعالیت‌هایی در آن صورت خواهد گرفت خودداری کرد.

داج وایپر که به خاطر فروش ضعیف خداحافظی دردناکی با علاقه‌مندان خودرو داشته از سال ۱۹۹۲ در خط تولید بوده و از سال ۱۹۹۵ تاکنون نیز در تأسیسات Conner Avenue تولید شده است.

علیرغم کاهش علاقه به وایپر، فروش این خودرو در سال جاری با افزایش ۳۳ درصدی مواجه شده زیرا خریداران به دنبال خرید یکی از آخرین مدل‌های تولیدی بوده‌اند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن