زمان آغاز دور دوم مذاکرات بریگزیت

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۲۳۳۴۸۷ سایت-خوان

دولت انگلیس اعلام کرد، دور دوم مذاکرات بریگزیت از روز دوشنبه در شهر بروکسل آغاز می‌شود.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری فرانسه بر همین اساس قرار است دیوید دیویس، رئیس کمیته بریگزیت دولت انگلیس با میشل بارنیه مذاکره کننده ارشد اتحادیه اروپا برای برگزیت به منظور فراهم کردن مقدمات دور دوم مذاکراتشان دیدار داشته باشد. این دیدار پس از یک نشست گروه‌های هماهنگ کننده و مذاکرات برگزار خواهد شد. مذاکره کنندگان به پوشش مسائل شهروندان، توافق مالی میان دو طرف و دیگر مسائل جدایی خواهند پرداخت.

در عین حال مسائل مرتبط با ایرلند شمالی و مدیریت توافق خروج نیز توسط هماهنگ کننده‌ها مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت. قرار است نشست‌های مذاکرات و هماهنگی در طول هفته ادامه پیدا کرده و نشست پایانی به همراه یک کنفرانس مطبوعاتی در روز پنجشنبه براگزار شود.

اتحادیه اروپا می‌گوید: تنها پس از « پیشرفت کافی» بر سر مسائل ابتدایی مذاکره بر سر آینده خود با بریتانیا را از جمله بر سر توافق تجاری احتمالی آغاز خواهد کرد که امید می‌رود اواخر سال جاری میلادی آغاز شود.

بارنیه هشدار داده که مذاکرات باید تا اکتبر ۲۰۱۸ خاتمه یابد تا همه طرف‌ها اجازه تصویب یک توافق نهایی تا مارس ۲۰۱۹ را پیدا کند.

دولت انگلیس روز پنجشنبه پیش نویس قانونی را منتشر کرد که به موجب آن عضویت بریتانیا در اتحادیه اروپا رسما پایان می‌یابد اما احزاب اپوزیسیون و رهبران اسکاتلند و ولز تهدید به بلوکه کردن « تصاحب قدرت بی‌پرده» کرده‌اند. این لایحه جدید به فسخ قانون سال ۱۹۹۲ جوامع اروپایی و پایان دادن به برتری قوانین اتحادیه اروپا خواهد انجامید.

دیویس گفت: این لایحه به این معنی است که ما خواهیم توانست با اطمینان حداکثری از اتحادیه اروپا خارج شویم.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن