قدردانی خلیفه حفتر از حمایت امارات

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۲۳۱۰۷۷ سایت-خوان

خلیفه حفتر در سفرش به امارات از حمایت این کشور از نیروهای تحت امر خود برای برقراری ثبات و امنیت این کشور قدردانی کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رسمی امارات (وام)، شیخ محمد بن زاید آل نهیان، ولیعهد ابوظبی روز شنبه در ابوظبی با خلیفه حفتر، فرمانده ارتش موسوم به "ارتش ملی لیبی" که در شرق این کشور مستقر است، دیدار کرد.

خلیفه حفتر در این دیدار از دولت امارات به پاس ایستادگی‌اش در کنار ملت لیبی در مقابل تروریسم قدردانی کرد.

در این دیدار تحکیم روابط مشترک بین دو کشور، راه‌های گسترش آن، مسائل منطقه‌ای، بین‌المللی و تحولات کنونی خاورمیانه مورد بررسی قرار گرفت.

ولیعهد ابوظبی ضمن تبریک به خلیفه حفتر به مناسبت پاکسازی شهر بنغازی از نیروهای تروریستی اظهار امیدواری کرد که ارتش لیبی پیروزی‌های بیشتری بر رادیکالیسم‌، تروریسم و پاکسازی همه مناطق کشورش از تندروها رقم بزند.

در این دیدار دو طرف همچنین تلاش‌ها و هماهنگی مشترک میان دو کشور و همکاری با طرف‌های منطقه‌ای و بین‌المللی را در زمینه مبارزه با افراط‌گرایی، خشونت‌، تشکیلات تروریستی بررسی کردند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن