مرکل:چین و آلمان باید ناآرامی‎ها را فروکش کنند

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۲۲۹۴۲۹ سایت-خوان

شی جی پینگ رئیس جمهوری چین در آستانه اجلاس دو روزه سران جی ۲۰ که در روز جمعه در هامبورگ آغاز می شود ، به آلمان رفت و با مقام های این کشور دیدار کرد .

به گزارش ایرنا، روزنامه آلمانی' برلینر سایتونگ ' نوشت : ' آنگلا مرکل' صدر اعظم آلمان، ' شی جین پینگ ' رئیس جمهوری چین را به عنوان مهمترین متحد خود در ناامنی های جهانی و بحران ها می داند .

مرکل روز چهارشنبه هنگام استقبال از رییس جمهور چین در برلین گفت : ' این بسیار باعث خوشحالی است که شما در این زمان از آلمان دیدار می کنید .
وی افزود : چین و آلمان باید کمک کنند که این ناآرامی ها، فروکش کند و جهانی صلح آمیزتر داشته باشیم، مرکل معتقد است که این دیدار فرصت خوبی برای گسترش روابط استراتژیک دو کشور می باشد .
این روزنامه آلمانی افزود : دیدار مرکل و رییس جمهوری چین در آستانه برگزاری اجلاس سران جی ۲۰ انجام شد، این اجلاس در روز جمعه در هامبورگ آلمان با حضور کشورهای مهم اقتصادی جهان و اتحادیه اروپا ، آغاز می شود .
رییس جمهور چین روز گذشته به آلمان سفر کرد و روز چهارشنبه فرانک اشتاین مایر ، رییس جمهوری آلمان طی مراسمی رسمی درمحل اقامت خود از رئیس جمهوری چین استقبال کرد.
این روزنامه آلمانی در پایان نوشت : مرکل و شی جین پینگ قرار است امروز از دو پاندایی که چند روز پیش از چین به برلین آورده شده اند،‌ در باغ وحش این شهر دیدن کنند .
رهبران ۲۰ کشور صنعتی و در حال توسعه در جهان در ۷ و ۸ ژوئیه ( ۱۶ و ۱۷ تیرماه ) در شهر هامبورگ آلمان گرد هم می آیند . این اجلاس با تمرکز بر مسائل سیاسی ، اقتصادی ، تجارت و توسعه جهانی برگزار می شود.
گروه ۲۰ یا به اختصار G-۲۰ متشکل از ۱۹ اقتصاد برتر جهانی و اتحادیه اروپا است. اتحادیه اروپا به عنوان یک مجموعه در این گروه جای گرفته است. اعضای آن علاوه بر هفت کشور توسعه یافته و ثروتمند آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان، کانادا، ایتالیا، ژاپن، متشکل از کشورهای درحال توسعه و بزرگ چین، روسیه، هند، کره جنوبی، اندونزی، مالزی، ترکیه، برزیل، آفریقای جنوبی، آرژانتین، مکزیک و عربستان به خاطر نفت آن می باشد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن