جان کلی عازم مکزیک است

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۲۲۹۳۵۹ سایت-خوان

وزیر امنیت داخلی آمریکا در سفری ۳ روزه عازم مکزیک است تا پیرامون مسائلی چون تجارت و امنیت منطقه ای گفتگو کند.

به گزارش مهر به نقل از فرانس پرس، جان کلی وزیر امنیت داخلی آمریکا امروز چهارشنبه عازم مکزیک است تا در آستانه دیدار روسای جمهور ۲ کشور، درباره مسائلی چون تجارت و امنیت به بحث و تبادل نظر بپردازد.

کلی در بازه زمانی ۵ تا ۷ جولای (۱۴ تا ۱۶ تیر) در مکزیکو سیتی خواهد بود تا درباره موضوعات مهم در رابطه ۲ کشور از جمله مبارزه با باندهای تبهکاری، تقویت امنیت منطقه ای و همکاری اقتصادی، گفتگو کند.

وی قرار است امروز با «انریکه پنبا نیتو» رئیس جمهوری مکزیک دیدار کند. این دومین سفر کلی به مکزیک در سال میلادی جاری (۲۰۱۷) است. وی پیشتر ماه فوریه در همراهی با «رکس تیلرسون» وزیر خارجه آمریکا به مکزیک رفته بود.

از جمله مسائل مورد مناقشه بین آمریکا و مکزیک، تهدید دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا به خروج از پیمان تجاری نفتا و ساخت دیوار حائل در مرز مکزیک برای مهار مهاجرت غیر قانونی است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن