شلیک گارد ساحلی یونان به کشتی باری ترکیه

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۲۲۸۵۶۷ سایت-خوان

گارد ساحلی یونان روز دوشنبه به یک فروند کشتی باری حامل پرچم ترکیه در دریای اژه شلیک کرد.

به گزارش تسنیم به نقل از نوشته روزنامه «حریت» شبکه خبری "سی ان ان" ترک گزارش کرد که گارد ساحلی یونان روز دوشنبه به کشتی حامل پرچم ترکیه به نام «ام وی اکت» در نزدیکی ساحل «رودس» و در حالی‌که از بندر اسکندرون عازم خلیج ازمیت بود، شلیک کردند.

به نوشته این منبع خبری، نیروهای گارد ساحلی یونان این کشتی را به سوی بندری در یونان و در آب‌های بین‌المللی هدایت کردند اما ناخدای کشتی از پیروی از این دستور سرباز زد و موقعیت را به اطلاع مقام‌های ‌ترکیه‌ای رساند.

بعد ازاین ماجرا گارد ساحلی یونان به سوی این کشتی و در حالی که عازم آب‌های ترکیه بود شلیک کرد. ناخدای این کشتی تعداد گلوله‌های شلیک شده را ۱۶ مورد اعلام کرد. جزییات بیشتری از این حادثه تاکنون مخابره نشده است.

ترکیه و یونان اختلاف‌های عمیقی در حدود فلات قاره، حریم هوایی و برخی جزایر سنگی در دریای اژه دارند.
اختلافات دو کشور در خصوص مالکیت بر برخی جزایر سنگی به ویژه جزایر «کارداک» هر از چند گاهی موجب بروز تنش بین دو کشور می‌شود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن