درخواست‌کوربین برای‌منع‌فروش سلاح‌به‌عربستان

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۲۲۷۴۸۶ سایت-خوان

رهبر حزب کارگر انگلیس خواهان منع فروش سلاح به کشورهایی شد که مرتکب نقض حقوق بشر و تجاوز در یمن می‌شوند.

به گزارش ایسنا، جرمی کوربین، رهبر حزب مخالف کارگر انگلیس در مصاحبه با شبکه خبری الجزیره گفت: کشورهایی که مرتکب نقض حقوق بشر می‌شوند یا غیرنظامیان را می‌کشند نباید به سلاح انگلیس دست یابند.

وی گفت: حزب ما خواهان تعلیق فروش سلاح به عربستان شده است. ما بارها استفاده از این سلاح از سوی عربستان در جنگ یمن را محکوم کرده‌ایم.

کوربین درباره بحران میان دوحه و کشورهای شورای همکاری خلیج فارس گفت: باید هرگونه محاصره قطر پایان یابد. خواسته‌های کشورهای محاصره کننده درباره بستن شبکه الجزیره یک مسئله "کاملا اشتباه" است.

اخیرا نیز برخی نمایندگان ارشد کنگره آمریکا نامه‌ای را برای وزیر دفاع این کشور فرستادند و در آن خواهان انجام تحقیقات فوری درباره گزارشات مربوط به شکنجه بازداشت شدگان در یمن شدند. براساس گزارشات امارات نظارت بر این زندان را برعهده دارد و بازپرسان آمریکایی نیز در آنجا هستند.

خبرگزاری آسوشیتدپرس و دیده‌بان حقوق بشر گزارشاتی را درباره وجود شبکه زندان‌های محرمانه در یمن با ریاست امارات منتشر کرده‌اند.

عفو بین‌الملل نیز خواهان انجام تحقیقات فوری و بین‌المللی درباره نقش امارات در تأسیس شبکه‌های شکنجه در یمن شده است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن