بازداشت ۶عضو داعش در سه کشور اروپایی

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۲۲۶۵۳۱ سایت-خوان

وزارت کشور اسپانیا امروز (چهارشنبه) اعلام کرد، شش تن در اسپانیا، بریتانیا و آلمان به اتهام ارتباط با گروه تروریستی داعش و به افراط کشاندن افراد به عنوان اعضای این گروه تروریستی بازداشت شده‌اند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری فرانسه، این وزارتخانه عنوان کرد که این افراد با هماهنگی پلیس اسپانیا با پلیس‌های آلمان و انگلیس دستگیر شدند و شامل چهار بازداشتی در پالمادمایورکا یک نفر در انگلیس و یک نفر در آلمان می‌شوند.

در این بیانیه تصریح شد: نیروهای پلیس کشورهای مختلف با آژانس‌های اتحادیه اروپا همکاری کردند تا به تبادل اطلاعات مرتبط با جرائم در داخل کشورهای عضو اتحادیه اروپا بپردازند و این آژانس‌ها عبارتند از یوروپل، یوروجاست و سایرن.

افراد دستگیر شده اقدام به انتشار ویدئوها و محتواهای خشونت‌آمیز و سازمان‌های نشست‌های هفتگی محرمانه برای جذب جوانان و سفر کردنشان به مناطق جنگی کرده‌اند.

تحقیقات پلیس در این باره در سال ۲۰۱۵ بعد از آن آغاز شد که وب‌سایتی با چند سری ویدئوی مربوط به خدمت گرفتن یک مسلمان اسپانیایی و فرستادنش به سوریه کشف شد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن