رهبرحزب مخالف:اردوغان،تو دیکتاتور هستی

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۲۲۳۴۳۰ سایت-خوان

رئیس بزرگترین حزب مخالف دولت ترکیه، اردوغان را به دخالت در سیستم قضایی متهم و وی را "دیکتاتور" توصیف کرد.

به گزارش عصرایران، "کمال قلیچ داراوغلو" رهبر حزب "جمهوری‌خواه خلق" که اصلی‌ترین مخالف حکومت اردوغان (رئیس جمهوری ترکیه) است اتهامات تندی را علیه اردوغان مطرح کرد.


حزب جمهوی خواه خلق از ۶ روز پیش تا کنون راهپیمایی اعتراض‌آمیزی را علیه دولت اردوغان برگزار کرده و رهبری می‌کند. این راهپیمایی از آنکارا تا استانبول به مسافت ۴۲۵ کیلومتر در جریان است. این راهپیمایی در اعتراض به بازداشت یک نماینده پارلمان از این حزب برگزار می‌شود.

این نماینده به اتهام جاسوسی به ۲۵ سال حبس محکوم شده است. اوغلو این اتهام را سیاسی می‌داند و اردوغان را به دخالت در سیستم قضایی ترکیه متهم می‌کند.

کمال قلیچ داراوغلو در حضور هزاران شرکت‌کننده در این راهپیمایی گفت: همواره در کنار عدالت خواهم ایستاد ... اگر کسی درباره حقوق من حرف بزند و بگوید که این حقوق به لطف دولت است خواهم گفت که او دیکتاتور است و اکنون می‌گویم که ای اردوغان؛ تو دیکتاتور هستی.

پیش از این رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه گفته بود که اجازه دادن به حزب جمهوری‌خواه بری برگزاری راهپیمایی لطفی از طرف دولت به این حزب است.

اردوغان همچنین شرکت‌کنندگان در راهپیمایی را به ارتباط با کودتاگران متهم کرده و خطاب به آنان گفته بود: تعجب نکنید اگر از طرف دستگاه قضایی احضار شدید.

حزب جمهوری خلق با گرایش لائیک اصلی‌ترین حزب مخالف دولت کنونی ترکیه است.

دولت اردوغان پس از کودتای نافرجام در ترکیه دهها هزار نفر را به اتهام ارتباط با کودتا بازداشت و محاکمه کرده است. تا کنون بیش از ۵۰ هزار نفر در این رابطه بازداشت شده‌اند. مخالفان وی نسبت به این مسئله انتقاد دارند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن