انتقاد دیده‌بان حقوق بشر از کردهای عراق

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۲۲۳۱۴۶ سایت-خوان

دیده‌بان حقوق بشر مقامات کردستان عراق را به اجبار آوارگان موصل جهت انتظار پشت موانع امنیتی و در برخی اوقات نزدیک خطوط درگیری متهم کردند.

به گزارش ایسنا، به نقل از رویترز، سازمان دیده‌بان حقوق بشر اعلام کرد این انتظار که بعضا هفته‌ها و ماه‌ها به طول می‌انجامد نه تنها سختی‌های غیرنظامیان را افزایش بلکه زندگی‌آنها را در معرض خطر قرار می‌دهد.

لما فقیه، معاون مدیر بخش خاورمیانه در این سازمان خاطر نشان کرد: این خانواده‌ها سال‌ها در سایه نقض‌های ترسناک داعش زندگی کردند و ماه‌ها از کمبود موادغذایی، آب و دارو رنج برده و زندگی خود را برای دستیابی به امنیت به خطر انداختند.

فقیه همچنین گفت: تاخیر در رساندن افرادی که از ترس داعش فرار کرده‌اند به مناطق امن و همچنین کمک‌رسانی به این افراد، اقدامی غیرانسانی است.

دیده‌بان حقوق بشر اعلام کرد: نیروهای پیشمرگ کردستان عراق پیشتر غیرنظامیان را پس از فرارشان از دو شهر الحویجه و تلعفر که تحت تسلط داعش در شمال عراق است در ایست‌های بازرسی بازداشت می‌کردند. ایست‌های بازرسی در برخی موارد در محدوده بمباران تکفیری‌ها بودند.

سازمان مذکور همچنین تاکید کرد: غیرنظامیان روزها یا هفته‌ها و سه ماه در یک مورد متوقف شدند وبیشتر اوقات این افراد در معرض حملات داعش با بمب‌های توپخانه‌ای و عملیات انتحاری و بدون غذا و کمک رسانی تنها رها می‌شدند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن