کالاهای غیراستاندارد در تهران توقیف شد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۲۲۲۴۷۱ سایت-خوان

مدیرکل استاندارد تهران بر انجام بازرسی‌های منظم و جدی بازرسان، از مراکز عرضه و توزیع در سطح استان، تاکید کرد و گفت: در این راستا مقادیر زیادی فراورده‌های غیراستاندارد کشف و توقیف شد.

به گزارش خبرآنلاین و به نقل از روابط عمومی اداره‌کل استاندارد استان تهران، در جریان بازرسی‌های بازرسان استاندارد، صندلی اداری با نام تجارتی موج، سیم و کابل با نام تجارتی ری‌افشان، کابین برودتی ویترینی با نام تجارتی رادسرما، هود و اجاق گاز با نام تجارتی پارس مکس و پیچ با نام تجارتی ATLAS، به علت تولید بدون مجوز استاندارد، توقیف و به دادگاه معرفی شدند.

بیات ادامه داد: کالاهای فوق در بازرسی‌های کارشناسان استاندارد در استان و در محدوده‌های نظیر شهرک صنعتی پرند، سعیدآباد جاجرود، کهریزک، شهرک صنعتی چهاردانگه شناسایی و توقیف شدند.

این مقام مسئول با اشاره بر اجباری بودن اخذ استاندارد برای تولید فراورده‌های فوق، افزود: متخلفان برای رسیدگی به تخلفاتشان به دادگاه معرفی شدند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن