واکنش میرسلیم به حمله موشکی سپاه

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۲۲۲۱۹۱ سایت-خوان

رییس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی گفت: با به کارگیری هر آنچه در توان داریم با توطئه‌های دشمن مقابله می‌کنیم.

به گزارش ایسنا، سید مصطفی میرسلیم، درباره پیام حمله موشکی سپاه به تروریست‌ها در سوریه اظهار کرد: مردم قهرمان ایران انقلابی بر پا کردند تا ظلم و جهل و نفاق و تفرقه را ریشه کن کنند. آنها که امروز در هر کجای دنیا متأثر از ستم به بشریت و در رنج از این عوامل خفت آفرین‌ هستند، بدانند که ما در پشتیبانی از کرامت انسانی ، دست از آرمان‌های مقدس خود بر نخواهیم داشت.

وی در ادامه افزود: همان‌طور که پیامبرمان تا آخرین لحظه از حیات پر برکتش و در اجرای رسالتش بکمال کوشید؛ مظلومان و مستضعفان بدانند که با پایمردی ان شاءالله به پیروزی دست خواهند یافت.

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پایان تصریح کرد: دشمنان ما نیز بدانند طرح‌های خبیث و تفرقه‌افکنانه آنها و با اتکا به جهل و دنیازدگی افراد کوردل، ره به جایی نخواهد برد بلکه اراده ما را در مقابله با ترفندها و توطئه‌های آنها با بکارگیری هر آنچه در توان داریم و بر مبنای ایمان راسخمان به یاری خدا در نجات مؤمنان و پیروزی حق بر باطل، مستحکم‌تر خواهد کرد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن