ماجرای اسیدپاشی دیروز شاهرود چه بود؟

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۲۲۱۷۸۰ سایت-خوان

فرماندهی انتظامی استان سمنان از دستگیری متهم اصلی اسید پاشی دیروز در یکی از روستاهای شهرستان شاهرود خبرداد.

به گزارش ایسنا، سردار روح‌الامین قاسمی فرمانده انتظامی استان سمنان از دستگیری متهم اصلی اسید پاشی در روستای قلعه آقاعبدلله شاهرود خبرداد و با اشاره به تشریح این خبر اظهار کرد: داماد این خانواده به علت اختلاف خانوادگی که با خانواده همسرش داشت با اجیر کردن یک مرد ۲۴ ساله و دادن یک مبلغ جزئی به وی، او را مجاب به این کار کرده بود.

وی افزود: این مرد جوان ظهر روز گذشته در یک عملیات پلیسی در منزلش بازداشت و به مقر پلیس دلالت شد.

به گزارش ایسنا، روز گذشته فردی ناشناس با حضور در منزل مردی ۷۸ ساله ظرفی با مقداری اسید روی دختر و همسر وی ریخته و متواری شد. در این حادثه همسر ۷۰ ساله شاکی از ناحیه دست و دختر ۳۲ ساله اش از ناحیه صورت و سایر اعضای بدن مجروح و به بیمارستان امام حسین شاهرود منتقل شد.

به گفته این مسئول انتظامی، با توجه حساسیت موضوع در همان دقایق ابتدایی حادثه تیم ویژه ای از کارآگان پلیس آگاهی مسئولیت رسیدگی به این پرونده و دستگیری متهم را به عهده گرفتند. در ادامه پلیس، مردی جوان با عنوان مظنون اصلی پرونده، دستگیر کرد. بازجویی‌های تخصصی پلیس از وی نشان داد که این فرد اجیرشده داماد خانواده بوده است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن