انهدام باند تهیه و توزیع زعفران تقلبی
با تلاش و هوشیاری پلیس شهرستان تربتحیدریه باند تهیه زعفرانهای تقلبی که اقدام به توزیع آن در مشهد و سایر شهرهای استان کرده بودند، متلاشی شد.
به گزارش مهر، سرهنگ اکبر آقابیگی گفت: با کسب خبری مبنی بر تهیه زعفرانهای تقلبی در شهر تربت حیدریه و توزیع آنها در مشهد و دیگر شهرهای استان توسط افراد سودجوء موضوع در دستور کار تیمی از پلیس آگاهی قرار گرفت.
وی افزود: تحقیقات در این رابطه ادامه داشت تا اینکه روز گذشته مأموران ایستگاه بازرسی شهید شیردل کامه هنگام کنترل خودروهای عبوری در محور تربت حیدریه -مشهد به یک دستگاه سواری MVM سفید رنگ با ۲ نفر سرنشین مشکوک و در بازرسی از آن ۲۴ کیلوگرم زعفران کشف که در نمونه برداری تقلبی بودن آنها تأیید شد.
سرهنگ آقابیگی تصریح کرد: متهمان ۳۲ ساله و ۲۸ ساله به نامهای رضا و حسین در بازجوییهای به عمل آمده به تقلبی بودن زعفرانها اعتراف و عنوان داشتند زعفرانها را با همدستی جوانی ۳۷ ساله به نام ابراهیم تهیه کردهاند.
فرمانده انتظامی شهرستان تربتحیدریه با اشاره به دستگیری دیگر عضو این باند خاطر نشان کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شدند.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.