هدیه پاپ به صدراعظم آلمان چه بود؟

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۲۲۱۵۵۶ سایت-خوان

پاپ فرانسیس در دیدار با صدراعظم آلمان به منظور قدردانی از تلاش‌های مرکل در جهت صلح، به وی هدیه‌ای عجیب داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری آلمان، پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک های جهان امروز، شنبه میزبان آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان در رم بود.

در این دیدار پاپ از تلاش های آنگلا مرکل برای گسترش صلح حمایت کرد. پاپ در این دیدار ۴۰ دقیقه ای با صدراعظم آلمان در رم، گردنبندی ساخته شده از شاخه زیتون به مرکل اعطا کرد و گفت: این بخاطر تلاشی است که شما برای صلح می کنید.

مرکل نیز از پاپ برای اینکه فرصتی دیگر را به منظور دیدار با وی اختصاص داده، تشکر کرد. همچنین پس از این گفتگوها، مرکل یک شیرینی متعلق به آرژانتین، زادگاه پاپ را به وی اهدا کرد. مرکل چند روز پیش به آرژانتین سفر کرده بود. همچنین پاپ سه کتاب که در خصوص کارهایش به رشته تحریر درآمده بود، به مرکل هدیه داد.

گفتنی است این چهارمین دیدار پاپ با آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان به شمار می رود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن